oslipat_webb_ny

Höstens program släpps snart.

Vi håller på att förbereda inför höstens Oslipat. Snart släpper vi biljetterna. 

Samarbete med Riksbankens Jubileumsfond

Oslipat är just nu inne i ett spännande samarbete med Riksbankens Jubileumsfond där vi blandar forskning och standup. I vår gör vi en väldigt rolig kväll i Malmö: Oslipat pratar om manlighet som du köper biljett till här

Digitala Standupgalan den 15:e septemberÅrets variant av Svenska Standupgalan sändes över nätet pga av ett dödligt virus som sprids i samhället.
Fritte Fritzson ledde galan, och Jens Falk var bisittare. De gästades av Elinor Svensson och Ola Aurell och en massa glada vinnare. I studion och via telefon.

Du kan se Svenska Standupgalan i efterhand gratis antingen på Oslipats Youtubekanal eller i facebookeventet här.

Vill du gå raka vägen till en listsa på vinnarna klickar du här.

Kommande shower

I höst kommer Oslipat att köra en något kortare säsong än normalt. Vi siktar på att komma igång i oktober i Stockholm, Malmö, Uppsala och Landskrona. 
Det blir färre i publiken. Dubbla föreställningar per kväll. Högre biljettpris och på det hela taget en mer exklusiv känsla än vanligt.

Sociala media

Vi finns på Facebook här:

Malmö

Stockholm

Uppsala
Jönköping

Landskrona

Instagram: @oslipat

Om Oslipat

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Oslipat startade 2006 i Malmö, 2011 i Stockholm och 2012 i Uppsala och Jönköping och 2015 Landskrona. Klubben drivs av Fritte Fritzson och Marcus Johansson.

Sedan 2015 arrangerar Oslipat Svenska Standupgalan, ståuppsveriges äldsta och största pris.

 

Vill du läsa mer om Klubben och grundarna, klicka här 

In English

Oslipat is Sweden's largest alternative standup club. We are active in Stockholm, Malmö, Uppsala and Landskrona. We also tour festivals and other venues. For contact, click "Media/Kontakt" in the menu above.